Yritys

9frcfop

Meidän tarina

Vuodesta 2016.

Wizense on perustettu alkuvuodesta 2016 ja sen juuret ovat alunperin Microsoft Polku -ohjelmassa. Yrityksen tiimillä on vuosien kokemus globaalien tuote ja palveluhankkeiden onnistuneesta johtamisesta isoille brändeille kuten Nokia ja Microsoft. Tämä loi hyvän perustan ja opin jatkaa pienempien ja isompien hankkeiden eteenpäinviemisessä. Vankan kokemuksen pohjalta asiakastoimituksissa pystytään keskittymään oikeisiin asioihin ja toimittamaan ratkaisuja nopeammin. Lisäksi yrityksen kattava globaali verkosto auttaa toimittamaan ratkaisuja maailmanlaajuisesti.

Meidän toimintamalli

Yritys pyrkii tuottamaan asiakkaille merkittävää lisäarvoa ja toimittamaan ratkaisut mahdollisimman nopeasti. Käytämme ketteriä Lean-menetelmiä, jotka perustuvat lisäarvon tuottamiseen ja turhien osa-alueiden välttämiseen. Lisäksi käytämme ketteria alihankkijoita, joka mahdollistaa kokonaisratkaisujen nopean aikaansaamisen. Hyvät yhteydet mm. startup-ekosysteemiin auttavat myös isoja asiakasyrityksiä rakentamaan ratkaisuja nopeammin.

YRITYKSEN DNA

Yrityksen henkilöstöprofiili ja kulttuuri:

Asiakas on arvopyramidimme keskiössä, hallitsemme hankejohtotehtävät, teknologiat, ymmärrämme reaalimaailman ongelmia ja olemme insinööritoimistoksi sopivan sosiaalisia. Emme ole kankeita vaan olemme maustettu hyvällä huumorintajulla. Tämä kaikki muodostaa erinomaisen pohjan ja kulttuurin yrityksen toimimiseen.

ASIAKASKESKEISYYS
100%
JOHTAMISKYKY
90%
TEKNOLOGIAOSAAMINEN
85%
RATKAISUKESKEISYYS
85%
SOSIAALISUUS
75%

YRITYKSEN JOHTO

  • Jussi Heiskanen
    Jussi Heiskanen CEO & Founder

ASIAKAS ENSIN

Onnistuneessa liiketoiminnassa asiakastyytyväisyyden pitää olla korkealla. Pyrkimyksemme on ylittää aina asiakasodotukset!

VERKOSTO

Yritys on hyvin verkostoitunut digitaalisen alueen ekosysteemiin paikallisesti sekä globaalisti.

KOKEMUS

Tiimillämme on vahvaa kokemusta ja näyttöjä globaalien digipalveluiden ja tuotteiden johtamisesta sekä onnistuneesta markkinoilleviennistä.

KANSAINVÄLISYYS

Olemme vahvasti verkostoituneet kansainväliseen toimittajaverkostoon

Contact Us

Send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search