Skip links

KALUSTON CM-SIJAINTI JA LANGATTOMAT YHTEYDET

Fieldsight RTK Gateway:tä käytetään monipuolisesti erilaisiin liikkuvan kaluston paikannuskäyttötapauksiin. Paikkatieto kalustosta saadaan aina 1-2cm tarkkuudella.

Ratkaisua on käytetty onnistuneesti mm. kaivinkoneissa, tukemiskoneissa, metsäkoneissa, huoltoajoneuvoissa, konttinostimissa, pakettiautoissa.

Fieldsight-ratkaisun avulla paikkatieto ratahuoltotyötä tekevistä laitteista ymmärretään ja voidaan varmistua, että työtä tehdään turvallisilla alueilla.

Vastaavasti senttimetrirajat turvallisille työalueille voidaan syöttää karttapohjaiseen Fieldsight GIS -järjestelmään, jolloin käyttäjät saavat hälytyksen mikäli turvarajoja rikotaan.

Järjestelmään voidaan toteuttaa erilaisia rajapintaintegraatioita asiakkaan omiin järjestelmiin.

KÄYTTÖKOHTEET

RASKAS KALUSTO

RATAKALUSTO

SATAMA

KALUSTON TARKKA PAIKKATIETO JA YHTEYDET

Paikkatiedon avulla lisäät työturvallisuutta, jakaen työntekijän sijainnin alueella reaaliaikaisesti. Työntekijä voidaan paikantaa sijaintiin ja kerrokseen. Ajoneuvoihin yhdistetty ratkaisu varoittaa mahdollisista törmäystilanteista.

Ratahuolto

Palvelumme avulla muodostat mesh-verkon, joka ilmoittaa lähestyvästä liikenteestä, paikantaa työntekijöitä ja varoittaa mahdollisista vaaratilanteista. Palvelumme avulla alueet voidaan segmentoida ja luoda turvarajoja. Automatisoitu työturva varoittaa lähestyvästä liikenteestä ja turvarajasta paikkatiedon avulla. Työntekijä voi myös manuaalisesti hälyttää apua Fieldsight Wear-laitteen avulla. Automaattiset hälytykset tapahtuvat törmäystilanteista ja liikkumattomuudesta.

Satama

Palvelumme avulla vähennät tapaturmien riskiä satama-alueella, jossa liikkuu työntekijöitä, ajoneuvoja ja raskaita kontteja. Suojaa työtekijät, kalusto ja lasti reaaliaikaisella paikkatiedolla luomalla turvallisemman työympäristön. Fieldsight Wear-laite varoittaa työntekijöitä vaaratilanteista ja turvarajoista paikkatiedon avulla.

TOIMITUKSEN ETENEMINEN

Teemme kanssasi yhteistyötä prosessin alusta loppuun

Analyysi asiakkaan tilasta ja tavoitteesta

Tarjous

Palvelun käyttöönotto

Käyttötuki

Palvelun kehitys, päivitys ja skaalaus

OTA YHTEYTTÄ

Monipuoliset turvallisuusratkaisut odottavat lomakkeen toisessa päässä. Muodostetaan yhdessä teille sopiva palvelu.


    Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja me emme hyväksy roskapostia. Emme koskaan myy, vuokraa, tai anna tietojasi eteenpäin.