Hopp over lenker
Publisert den: Fieldsight

Vi introduserer Fieldsight® Locator - oppmålingsenhet i lommeformat, satellittkorreksjon, FieldApp og nytt GIS

Fieldsight® Locator - Nytt multifunksjonelt produkt for høypresisjonsundersøkelser

Fieldsight®-løsningen introduserer kontinuerlig nye innovasjoner for alle byggeprosjektets digitaliseringsbehov. En av våre radikale innovasjoner for år 2023 er det nye Fieldsight® Locator-produktet , som er en multifunksjonell undersøkelsesenhet med høy presisjon i lommeformat.

Fieldsight® Locator er utstyrt med et enkelt brukergrensesnitt, noe som gjør det enkelt for alle feltarbeidere å måle geopunkter med høy nøyaktighet med bare ett knappetrykk. Produktet inkluderer ny laserteknologi for avstandsmåling med millimeterpresisjon. Den lille produktstørrelsen og den nye laserteknologien gjør det mulig å gjøre geoundersøkelser uten å bære med seg store vesker og GPS-undersøkelsespinner som også tar mye plass i bagasjerommet. Produktet leveres med standard GPS-stikkadapter for brukere som ønsker å fortsette å kartlegge med standard stick-basert tilnærming. For laserbaserte målinger har enheten treghetsenhet for å lese enhetens vinkler og låse bare stabile målinger.

Vi introduserer også ny målekonfigurasjonsveksling ved hjelp av håndbevegelser, som er en praktisk funksjon for prosjekter som hovedsakelig har få typer målinger.

Alle Fieldsight-produktene er designet og produsert i Finland.

Fieldsight locator

Produktet konfigureres ved hjelp av den helt nye Fieldsight® FieldApp, som kan lastes ned fra Android Play-butikken. FieldApp-støtten introduseres også for alle Fieldsight-produktserier som kjører 2023-programvare (GEO, LOCATOR og RTK GW). Den muliggjør enkel konfigurering av feltprosjekter og enhetsinnstillinger ved hjelp av Bluetooth. Brukere kan starte målinger eksternt fra applikasjonen, starte og stoppe kabelpløyemålinger osv.

Fieldsight® products are designed for harsh operating environments, where network coverage may be poor or non-existing. For these survey conditions we introduce add-on feature, which is  secondary source of correction signal – satellite correction reaching < 10 cm accuracy. Satellite correction (offline survey) can be used in environments where cellular connetion are not available or breaking up frequently. By default each Fieldsight product use 4-satellite system RTK correction service, reaching 1-2cm precision. Satellite correction option is supported by all new Fieldsight products.

Fieldsight GIS (2023)

Sammen med andre nye enheter og fastvareoppdateringer for 2023 introduserer vi også et nytt grensesnitt for geografisk informasjonssystem (GIS) i sanntid for web, Fieldsight GIS. Dette fullstendig fornyede brukergrensesnittet introduserer raske prosesseringsmuligheter for å presentere store datasett, som f.eks. ruter for strømnettet i byer, i en nettleser på en mobiltelefon. GIS henter også grunneieres eiendomsgrenser automatisk til kartet. Det nye grensesnittet har alle tidligere kule funksjoner som 360 graders bildevisning på stedet osv.

Fleksible undersøkelsesstiler som oppfyller krav fra landmåler og kunde

Fieldsight Locator støtter en rekke undersøkelsesstiler, som oppfyller kundenes krav til brukervennlighet og nøyaktighet. Å ta målinger er så raskt som du vil at de skal være, du kan undersøke ved å stoppe ved hvert geo-punkt eller undersøke ved å gå.

Støttede eksempler på undersøkelsesstiler:

  • Undersøkelse med GPS-pinne (tradisjonell)
  • Oppmåling uten GPS-pinne ved hjelp av avstandslaser (ny)
  • Befaring ved hjelp av GPS eller selfie-pinne (for eksempel for nettverksplanlegging).
  • Automatisk bildeinnsamling av hvert geo-punkt fra mobiltelefonkamera, 4k/360-kamera
  • Målinger i lukket grøft ved hjelp av kabelradar (undersøkelse etter installasjon)
  • Målinger i åpen grøft

Beste brukervennlighet for kabelradarundersøkelse

Fieldsight® GEO og Locator støtter jevn integrasjon med Radio Detection kabelradarer. Vi utvikler toppmoderne montering for å muliggjøre best mulig brukervennlighet for feltansatte. Den støtter til og med kaffekrusmontering :).

Via smidig integrasjon startes målingen automatisk ved å utløse den fra kabelradarens dybdemålingsknapp. Dataene er synlige i sanntid på sanntids-gis og kan behandles videre i nettverksdatabaser.

Våre løsninger oppfyller landsbaserte krav til lokal lovgivning, for eksempel Traficom M71 i Finland for å samle inn informasjon om kabeldybde.

Kabelradar

 

ØNSKER DU Å SETTE I GANG FORSØK MED FELTSYN?

Kontakt oss ved å sende en melding fra skjemaet nedenfor eller avtale et møte!    Vi respekterer personvernet ditt og aksepterer ikke spam. Vi vil aldri selge, leie ut eller dele opplysningene dine.