Skip links

DIGITAALINEN TURVALLISUUSRATKAISU TEOLLISUUTEEN

Työntekijän pukema Fieldsight Wear lähettää sijaintinsa kohteeseen asennettuihin “Node”:jen välityksellä, joista tieto siirtyy edelleen pilvipalveluun reaaliaikaisen paikkatiedon (RTLS) laskentaan.

Fieldsight Wear voidaan kiinnittää työntekijään useilla tavoilla, esim. varusteisiin, vyölle, ranteeseen, tai sitä voidaan pitää avaimenperänä. Laite toimittaa paikka- ja turvatiedon eteenpäin Bluetoothin ja sen kantama avoimessa tilassa on jopa 150-200 metriä.

Työturvallisuutta korkeilla rakennustyömailla tai tunneleissa maanalla. Palvelumme avulla näet helposti, missä kerroksessa työntekijät ovat vaaratilanteen sattuessa. Evakuointi ja apu voidaan kohdistaa välittömästi oikeisiin sijainteihin, säästetään aikaa ja ihmishenkiä.

Työntekijöiden reaaliaikainen sijainti (anonymisoituna tai nimellä) sekä tila näkyy reaaliajassa selainpohjaisessa seurantaliittymässä.

Havaitut hälytykset voidaan toimittaa kolmannen osapuolen hälytysjärjestelmään tai valitulle kohderyhmälle (esimerkiksi. vartija portilla,  työmaapäällikkö tai lähin esimies).

Fieldsight Gateway:tä käytetään monipuolisesti turvallisuusjärjestelmässä tiedon kanavointiin, kaluston paikantamiseen sekä hälytyksiin. Laitteen avulla koneiden ja ihmisten välisistä vaaratilanteista voidaan välittömästi lähettää hälytys koneen kuljettajalle sekä pilvipalveluun ja näin estää mahdolliset törmäystilanteet.

Digitaalinen turvallisuus-innovaatio

Vaivaton käyttöönotto

 • Palvelua ei välttämättä tarvitse integroida omaan IT-infrastruktuuriin, jolloin säästetään kustannuksissa
 • Puettava Fieldsight Wear voidaan kiinnittää monin tavoin
 • Helppokäyttöinen
 • Tieto voidaan yhdistää helposti jo olemassa oleviin kulunvalvontajärjestelmiin (esim. Abloy Cloud)
 • GDPR-ystävällinen eli tieto henkilöistä voidaan välittää anonymisoituna

Monipuolista työturvaa

 • Työntekijän paikkatieto ja tila (aktiivinen, liikkumattomuus)
 • Työntekijän hälytykset vaaratilanteissa
 • Kaluston paikkatieto sekä myös dead-reckoning paikannus
 • Sijaintisegmentti  ja kerros
 • Varoitukset vaara- ja onnettomuustilanteissa
 • Tieto työntekijöille vaarallisista olosuhteista

Kustannustehokas

 • Langaton kulunvalvonta on kustannustehokas ja helppo toteuttaa Mesh-verkon avulla
 • Yhteys haastavista ympäristöstä tarvitaan vain yhdestä tai muutamasta paikasta ja säästytään kalliilta kaapelointityöltä

KÄYTTÖKOHTEET

VOIMALAITOS

SATAMA

METSÄTEOLLISUUS

TEHDAS

KAIVOS

SÄHKÖVERKKO

TYÖMAA

RATAHUOLTO

TUULIVOIMA

OTA YHTEYTTÄ

Langaton kulunvalvonta

 Langaton kulunvalvonta korvaa manuaalisen kulunvalvonnan jakamalla paikkatietoja reaaliaikaisesti, kohdentaen työntekijän rakennuksen kerrokseen ja segmenttiin. Palvelumme käyttöjärjestelmästä näkee milloin työntekijä on saapunut ja poistunut alueelta.

Työntekijän ja laitteiston paikkatieto

Paikkatiedon avulla lisäät työturvallisuutta, jakaen työntekijän sijainnin alueella reaaliaikaisesti (RTLS). Työntekijä voidaan paikantaa sijaintiin ja kerrokseen. Ajoneuvoihin yhdistetty ratkaisu varoittaa mahdollisista törmäystilanteista.

Automatisoitu työturva ja ennaltaehkäisevät varoitukset

Automatisoitu työturva varoittaa lähestyvästä turvarajasta paikkatiedon avulla. Työntekijä voi myös manuaalisesti hälyttää apua Fieldsight Wear-laitteen avulla. Automaattiset hälytykset tapahtuvat törmäystilanteista ja liikkumattomuudesta. Ratkaisua voi käyttää myös vaarallisessa tilassa oleskelun keston mittaukseen (esim. Radon) ja kerätä altistumisajat omaan järjestelmään.

“Lonely worker”

Työntekijään kiinnitettävän Fieldsight Wearin ja ajoneuvokalustoon kiinnitettävän Fieldsight Gatewayn avulla pystytään seuraamaan yksin työskentelevän työntekijän sijaintia, liikettä ja parantamaan työturvallisuutta haastavissa ympäristöissä. Yksin työskentelevän tilasta saadaan reaaliaikaista tietoa, joten tapaturman sattuessa apu saadaan hälytettyä välittömästi. Laitteen versio tulee myös paikannusta 1 cm tarkkuuteen käyttötarkoituksen mukaan.

TOIMITUKSEN ETENEMINEN

Teemme kanssasi yhteistyötä prosessin alusta loppuun

Analyysi asiakkaan tilasta ja tavoitteesta

Tarjous

Palvelun käyttöönotto

Käyttötuki

Palvelun kehitys, päivitys ja skaalaus

OTA YHTEYTTÄ

Monipuoliset turvallisuusratkaisut odottavat lomakkeen toisessa päässä. Muodostetaan yhdessä teille sopiva palvelu.


  Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja me emme hyväksy roskapostia. Emme koskaan myy, vuokraa, tai anna tietojasi eteenpäin.

  Varaa suoraan lyhyt esittelypalaveri tästä: