Skip links

KALUSTON CM-SIJAINTI JA LANGATTOMAT YHTEYDET

Fieldsight Gateway:tä käytetään monipuolisesti erilaisiin paikallisiin ja liikkuvan kaluston käyttötapauksiin, kuten tiedon välitykseen raskaasta kalustosta, RTK-paikkatiedon välitykseen, ympärillä olevien antureiden luentaan, työturvallisuuteen ja ympäristösensorointiin.

Fieldsight Gateway ja nodet muodostavat mesh-verkon, joka luo haastavaan työympäristöön turva- ja vaara-alueita. Työntekijöiden ja kaluston sijainti, sekä turva-alueet näkyvät reaaliajassa selainpohjaisessa seurantaliittymässä. Alert API toimittaa hätätapauksiin liittyvää informaatiota seurantakäyttöliittymään ja kolmannen osapuolen hälytysjärjestelmään. Message API:n avulla tieto voidaan myös välittää halutulle kohderyhmälle.

Fieldsight Wear voidaan kiinnittää useilla tavoilla työntekijään, esim. varusteisiin, vyölle, ranteeseen, tai sitä voidaan pitää avaimenperänä. Laite toimittaa paikka- ja turvatiedon eteenpäin Bluetoothin avulla.

Fieldsight-palvelulla teollisuuteen sopivat laitteet nopeilla 4-5G-yhteyksillä. Kalustoon liitetyillä laitteilla luodaan kattava mesh-verkko työympäristöön paikannusta ja ympäristödataa varten.

KÄYTTÖKOHTEET

RASKAS KALUSTO

RATAKALUSTO

SATAMA

KALUSTON TARKKA PAIKKATIETO JA YHTEYDET

Paikkatiedon avulla lisäät työturvallisuutta, jakaen työntekijän sijainnin alueella reaaliaikaisesti. Työntekijä voidaan paikantaa sijaintiin ja kerrokseen. Ajoneuvoihin yhdistetty ratkaisu varoittaa mahdollisista törmäystilanteista.

Ratahuolto

Palvelumme avulla muodostat mesh-verkon, joka ilmoittaa lähestyvästä liikenteestä, paikantaa työntekijöitä ja varoittaa mahdollisista vaaratilanteista. Palvelumme avulla alueet voidaan segmentoida ja luoda turvarajoja. Automatisoitu työturva varoittaa lähestyvästä liikenteestä ja turvarajasta paikkatiedon avulla. Työntekijä voi myös manuaalisesti hälyttää apua Fieldsight Wear-laitteen avulla. Automaattiset hälytykset tapahtuvat törmäystilanteista ja liikkumattomuudesta.

Satama

Palvelumme avulla vähennät tapaturmien riskiä satama-alueella, jossa liikkuu työntekijöitä, ajoneuvoja ja raskaita kontteja. Suojaa työtekijät, kalusto ja lasti reaaliaikaisella paikkatiedolla luomalla turvallisemman työympäristön. Fieldsight Wear-laite varoittaa työntekijöitä vaaratilanteista ja turvarajoista paikkatiedon avulla.

TOIMITUKSEN ETENEMINEN

Teemme kanssasi yhteistyötä prosessin alusta loppuun

Analyysi asiakkaan tilasta ja tavoitteesta

Tarjous

Palvelun käyttöönotto

Käyttötuki

Palvelun kehitys, päivitys ja skaalaus

OTA YHTEYTTÄ

Monipuoliset turvallisuusratkaisut odottavat lomakkeen toisessa päässä. Muodostetaan yhdessä teille sopiva palvelu.


    Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja me emme hyväksy roskapostia. Emme koskaan myy, vuokraa, tai anna tietojasi eteenpäin.