Hoppa över länkar
Publicerad på: Fieldsight

Situationsmedvetenhet och kvalitetskontroll i realtid med 360°-bilder

Ögonblicksbild av fältet till nästa nivå med 360°- bilder

Fieldsight-lösningen® ger nästan realtids situationsmedvetenhet om fältet för att stödja ditt företag. Lösningen kan användas för att överföra 360 ° eller 4k-bilder av applikationen, så att till exempel problem relaterade till konstruktionens kvalitet kan åtgärdas omedelbart under arbetet och därmed spara senare onödiga reparationskostnader.

Öppna den översta 360-bilden genom att klicka på "helskärm" -knappen på bilden och rotera bilden!

Eltelnäten har till exempel eftergranskat en elkabel till nätägaren Carunas distributionsskåp. Med hjälp av bilden kan kvaliteten på arbetet kontrolleras utan att resa till arbetsplatsen. Fieldight GEO-lösningens kvalitetsstyrningssynlighet lyfter fram de viktigaste mätartikulerna i varje bild, såsom beräkningsdjup, skyddsklasser och mätnoggrannhet i enlighet med Traficom M71-föreskrifter. Kvalitetskontrollanter kan också använda zoomverktyget för att kontrollera bilddetaljer.

Dessutom, enligt GDPR-reglerna, är bilderna föremål för den så kallade "encyklopedin". ansiktsblockeringsalgoritm, så att bilderna inte skapar ett faktiskt separat register som ska underhållas.

Varför 360°- bilder?

Realtidsmätningar och bilder tagna från fältet med Fieldsight GEO-lösningen möjliggör en betydande förbättring av konstruktionskvaliteten. Dessutom övervakar mätlösningen mätparametrar under arbetet, såsom kabellandningsdjup, mätnoggrannhet, skyddsklass, provtagningsintervall och avståndet för mätpunkter till kabelns ruttplan. Lösningen hjälper medarbetaren att göra bästa möjliga kvalitet!

Fördelarna med lösningen inkluderar:

  • Högre byggkvalitet
  • Hög dokumentationskvalitet
  • Projektövervakning i realtid för projektledare och markentreprenörer
  • Transparent dokumentation i hela leveranskedjan markentreprenör-huvudentreprenör-nätverksägare
  • Arbetet kan göras smidigt på en gång
  • Snabbare leverans av arbete till slutkund
  • Betydligt mindre onödiga resor till byggarbetsplatsen
  • Hjälper kundföretag att nå lägre CO2-utsläppsmål

Geo för fältsyn

Fieldsight® GEO är en kabelkartläggningslösning som innehåller olika mätinstrument och ett realtidsgränssnitt. Med hjälp av lösningen kan nätverksbyggaren digitalisera den övergripande processen från design, kartläggning, eftermätning, dokumentation och projektuppföljning. Lösningen erbjuds som en enkel månatlig fakturerbar tjänst. Enheten stöder t.ex. integration med kabelradar och nätverksägargränssnitt.

Lösningen uppfylls till exempel av Rapporteringskravet för Traficom M71 (t.ex. kabelns exakta placering, landningsdjup och skyddsklass osv.) och dess mätnoggrannhet når upp till 1 cm.

Fieldight med kabelradar

 

VILL DU PROVA FIELDSIGHT-LÖSNINGEN?

Kontakta oss genom att ringa eller använda formuläret nedan!


    Vi respekterar din integritet och vi tolererar inte skräppost. Vi säljer, hyr eller vidarebefordrar aldrig dina uppgifter.