Hopp over lenker
Publisert den: Fieldsight

Øyeblikksbilde i sanntid og kvalitetskontroll med 360°-bilder

Et øyeblikksbilde av feltet til neste nivå med 360°-bilder

Fieldsight®-løsningen gir nær sanntids situasjonsforståelse i felten for å støtte virksomheten din. Løsningen kan gi 360°-eller 4k-opptak av byggeplassen, slik at for eksempel problemer med konstruksjonskvaliteten kan løses umiddelbart under arbeidet, noe som sparer unødvendige reparasjonskostnader senere.

Åpne 360-bildet ovenfor ved å klikke på "fullskjerm"-knappen og roter bildet!

Bildet viser for eksempel en elektrisk kabel ettermontert av Eltel Networks til fordelingsskapet til økonomen Caruna. Bildet gjør det mulig å kontrollere kvaliteten på arbeidet uten å måtte reise til stedet. Kvalitetsovervåkingsvisningen i Fieldsight GEO-løsningen fremhever, for hvert bilde, de mest relevante måleattributtene, for eksempel Traficom M71 reguleringsdybde, beskyttelsesklasser og målenøyaktighet. Kvalitetskontrollører kan også bruke zoomverktøyet til å kontrollere bildedetaljer.

I tillegg kjøres det i henhold til GDPR-regelverket en såkalt ansiktsblokkeringsalgoritme på bildene, noe som betyr at bildene ikke skaper et eget register som skal vedlikeholdes.

Hvorfor 360°-bilder?

Med Fieldsight GEO muliggjør sanntidsmålinger i felten og bilder fra felten en betydelig forbedring av kvaliteten på byggingen. I tillegg overvåker måleløsningen måleparametere på stedet som kabeldybde, målenøyaktighet, beskyttelsesklasse, prøvetakingsintervall og avstand mellom målepunkter og kabelruteplanen. Løsningen hjelper arbeidstakeren til å lage best mulig kvalitet!

Fordelene med løsningen inkluderer.

  • Bygging av høyere kvalitet
  • Dokumentasjon av høy kvalitet
  • Prosjektovervåking i sanntid for prosjektledere og kontraktør
  • Transparent dokumentasjon gjennom hele leverandørkjeden - anleggsentreprenør - hovedentreprenør - økonom
  • Få jobben gjort på en smidig måte på en gang
  • Raskere levering av arbeid til sluttkunden
  • Betydelig færre unødvendige reiser til stedet
  • Hjelpe kundebedrifter med å nå målene om lavere CO2-utslipp

Fieldsight GEO

Fieldsight® GEO er en spesialisert løsning for kabeloppmåling som inkluderer ulike måleinstrumenter og et sanntidsgrensesnitt. Løsningen gjør det mulig for nettbyggeren å digitalisere hele prosessen, fra prosjektering, befaring, etterbefaring, dokumentasjon og prosjektovervåking. Løsningen tilbys som en enkel månedlig faktureringstjeneste. Enheten støtter blant annet integrasjon med grensesnitt for kabelforskning og økonomer.

Løsningen oppfyller Traficom M71-rapporteringskravene (f.eks. nøyaktig plassering av kabelen, kabeldybde og beskyttelsesklasse osv.) og har en målenøyaktighet på opptil 1 cm.

Fieldsight med kabelradar

 

VIL DU PRØVE EN FIELDSIGHT-LØSNING?

Kontakt oss på telefon eller ved å bruke skjemaet nedenfor!    Vi respekterer personvernet ditt og aksepterer ikke spam. Vi vil aldri selge, leie ut eller dele opplysningene dine.