Skip links

DIGITAALINEN RATKAISU VERKONRAKENTAMISEN PROSESSIN JA LAADUN MERKITTÄVÄÄN TEHOSTAMISEEN

Fieldsight GEO on kokonaisratkaisu, joka koostuu mittalaitteistosta, reaaliaikaseurannasta sekä tiedon prosessoinnista verkonrakentamisen dokumentointiin, laadunvarmistukseen, työturvallisuuden ja prosessin parantamiseen läpi toimitusketjun tuoden merkittäviä säästöjä eri osapuolille

KÄYTTÖTARKOITUKSET

Tuote tukee perinteistä piste- ja viivamittausta, joissa kaapelin tyyppi ja suojausluokka asetetaan mittauskohteelle helposti

PERINTEINEN PISTE- JA VIIVAMITTAUS

Kaapelitutka voidaan integroida laitteeseen, tuettuna mm. Radio Detection RD 8100 -kaapelitutka

KAAPELITUTKAUS

Ratkaisu tukee kaapelin laskua sähkö- ja kuitukaapeleille tehokkaasti käyttäen kaapeliauraa

KAAPELIAURAUS

Dokumentointi tapahtuu automaattisesti reaaliajassa paikkatiedon lisäksi myös 360° valokuvilla kohteesta

LAADUKAS DOKUMENTOINTI

Fieldsight-tuotteet lähettävät paikkatiedot reaaliajassa Fieldsight GIS-alustalle, josta näät helposti reitin, tonttien rajat, toteutuman, poikkeamat reittisuunnitelmaan.

REAALIAIKAINEN GIS

Ratkaisun edut osapuolille

 • Vanha malli
 • Fieldsight GEO

Fieldsight-ratkaisun avulla rakentamisen virheiden määrä laskee ja verkon toimitus asiakkaalle nopeutuu merkittävästi parantaen koko rakentamisprosessin tehokkuutta.

LAADUKKAAMPI VERKONRAKENNUS JA NOPEAMPI KÄYTTÖÖNOTTO

Fieldsight GEO parantaa verkkotiedon dokumentointia ja laatua täyttäen TRAFICOM MPS 71-velvoitteen. Laadun varmennus, dokumentointi ja työn etenemisen seuranta onnistuu reaaliajassa – digitaalisesti. Fieldsight GEO dokumentoi geo-tiedot reaaliajassa yrityksen verkkotietokantaan. Varmista laadukas työn jälki, nopeuta verkon käytöönottoa ja välty laajoilta jälkitarkastuksilta.

 • Vanha malli
 • Fieldsight GEO

Fieldsight GEO:n avulla verkon rakentaminen nopeutuu 30 prosentilla ja projektinhallinta on 25 prosenttia tehokkaampi.

PAREMPAA LAATUA NOPEAMMIN, PIENEMMÄLLÄ RISKILLÄ

Reaaliaikainen työn laadun ja kenttäprosessin valvonta, sekä automaattinen dokumentointi nopeuttavat kokonaisprosessia ja varmistavat laadukkaan lopputuloksen.  Fieldsight GEO toimittaa automaattisesti tarvittavat tiedot suoraan verkonomistajan rajapintaan. Fieldsight GEO:n avulla pysyt kartalla suunnitelman poikkeamista, tontin rajoista ja maakaapelien laskusyvyydestä. Reaaliaikaisella laadunvalvonnalla ja automaattisella dokumentaatiolla vältät jälkimittauksen ja manuaalisen GEO-tietojen käsittelyn.

 • GNSS+TUTKA
 • FIELDSIGHT GEO

Aloitusinvestointi Fieldsight GEO:lla on n. 6 000 € vs. normaali laitteistoinvestointi 27 000 €.

DIGITAALINEN DOKUMENTOINTI JA LAADUNVARMISTUS TYÖN AIKANA

Fieldsight GEO on kenttähenkilölle optimoitu helppokäyttöinen digitaalinen mitta- ja dokumentointityökalu. Fieldsight GEO opastaa käyttäjää tekemään automaattista laadunvalvontaa huomioiden mittausnäytteen välimatkat, navigoinnin, tontinrajat ja vaadittavat suojaukset. Varmista työn laatu reaaliajassa avo-ojamittauksella ja säästä aikaa automaattisella dokumentoinnilla. Tuotteemme on ainoa paikannusratkaisu, joka tukee kaapeliaurausta, nopeuttaen prosessia merkittävästi.

Fieldsight GEO STARTER alkaen

600

€ / kk

Käännä minut →

Tilaa NYT

Yhden salkun STARTER-paketti sisältää:
- Fieldsight GEO
- Fieldsight GEO -syvyyskahva
- Reaaliaikaseurantaliittymä
- Mittaussauva
- RTK-lisenssi
- Tuotesalkku
- Tuotetuki arkisin

Tuotetiedot

PRO:
- 360 ° valokuvat, prosessointi, tallennus
- Satelliittikorjaustieto (mittaukset ilman matkapuhelinverkon kuuluvuutta)
- Enterprise dashboard
- GEO-rajapintaintegraatiot

Lisäpalvelut

Fieldsight GEO mahdollistaa verkonrakennuksen laadunvarmistuksen uusituin keinoin, kun työnaikainen kaapelien paikkatieto ja syvyystieto voidaan mitata avo-ojasta, täyttäen tarkkoja Carunan ja viranomaisen (mm. Traficom) vaatimuksia.

 

Helppokäyttöinen tuote auttaa työntekijää aikaansaamaan parempaa laatua, kun työn eteneminen sekä sisältö voidaan dokumentoida reaaliajassa. Kustannustehokas ja tarkka ratkaisu mahdollistaa kokonaisprosessin merkittävän parantamisen ja nopeuttamisen tuoden kustannussäästöjä läpi toimitusketjun.

 

Jukka Haakana – Laatupäällikkö, omaisuudenhallinta, Caruna

VARAA NYT TULEVALLE KAUDELLE

Fieldsight ratkaisun avulla toteutettiin vuonna 2021 120 projektia ja prosessoitiin n. 800tuhatta mittapistettä sisältäen sähköä, kuitua, merikaapeleita, kaapeliaurausta, pientöitä jne. Vuonna 2022 järjestelmän kautta prosessoitiin yli 500 projektia.

Nyt on hyvä hetki tehdä suunnitelmat tulevalle kaudelle. Lähetä alustavat tiedot projektistasi alla olevalla lomakkeella, niin olemme teihin yhteydessä.


  Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja me emme hyväksy roskapostia. Emme koskaan myy, vuokraa, tai anna tietojasi eteenpäin.

  VARAA ESITTELYPALAVERI

  MENOSSA MUKANA | FIELDSIGHT GEO