Skip links

KAAPELIKAIVANTOJEN UUSI DIGITAALINEN RATKAISU

Fieldsight GEO on uusi digitalinen mittalaite verkonrakentamisen ja dokumentointiin, laadunvarmistukseen ja prosessin parantamiseen läpi koko ketjun

KÄYTTÖTARKOITUKSET

Tuote tukee perinteistä piste ja viivapohjaista mittausta, joissa kaapelin tyyppi ja suojausluokka asetetaan mittauskohteelle.

PERINTEINEN PISTE- JA VIIVAMITTAUS

Tuote tukee kaapelin laskua sähkö- ja kuitukaapeleille tehokkaasti käyttäen kaapeliauraa. Tässä laskuvysyys voidaan myös helposti määrittää.

KAAPELIAURAUS

Kaapelitutkaintegraatio tuettuna Radio Detection RD 8100 -kaapelitutkalla

KAAPELITUTKAUS

Dokumentointi tapahtuu automaattisesti reaaliajassa. Tuemme myös 360° valokuvia.

AUTOMAATTINEN DOKUMENTOINTI

Fieldsight GEO lähettää reaaliajassa karttatiedot verkonomistajan rajapintaan ja pilveen, josta näet myös poikkeamat suunnitelmasta, suojausluokat ja tontin rajat

GEO-TIEDOT REAALIAJASSA

Ratkaisun edut osapuolille

  • Vanha malli
  • Fieldsight GEO

Fieldsight GEO:n avulla virheiden määrä laskee viiteen prosenttiin ja verkon käyttöönotto nopeutuu 30 prosentilla.

LAADUKKAAMPI VERKONRAKENNUS JA NOPEAMPI KÄYTTÖÖNOTTO

Fieldsight GEO parantaa verkkotiedon dokumentointia ja laatua täyttäen TRAFICOM MPS 71-velvoitteen. Laadun varmennus, dokumentointi ja työn etenemisen seuranta onnistuu reaaliajassa – digitaalisesti. Fieldsight GEO dokumentoi geo-tiedot reaaliajassa yrityksen verkkotietokantaan. Varmista laadukas työn jälki, nopeuta verkon käytöönottoa ja välty laajoilta jälkitarkastuksilta.

  • Vanha malli
  • Fieldsight GEO

Fieldsight GEO:n avulla verkon rakentaminen nopeutuu 30 prosentilla ja projektinhallinta on 25 prosenttia tehokkaampi.

PAREMPAA LAATUA NOPEAMMIN, PIENEMMÄLLÄ RISKILLÄ

Reaaliaikainen työn laadun ja kenttäprosessin valvonta, sekä automaattinen dokumentointi nopeuttavat kokonaisprosessia ja varmistavat laadukkaan lopputuloksen.  Fieldsight GEO toimittaa automaattisesti tarvittavat tiedot suoraan verkonomistajan rajapintaan. Fieldsight GEO:n avulla pysyt kartalla suunnitelman poikkeamista, tontin rajoista ja maakaapelien laskusyvyydestä. Reaaliaikaisella laadunvalvonnalla ja automaattisella dokumentaatiolla vältät jälkimittauksen ja manuaalisen GEO-tietojen käsittelyn.

  • GNSS+TUTKA
  • FIELDSIGHT GEO

Aloitusinvestointi Fieldsight GEO:lla on n. 6 000 € vs. normaali laitteistoinvestointi 27 000 €.

DIGITAALINEN DOKUMENTOINTI JA LAADUNVARMISTUS TYÖN AIKANA

Fieldsight GEO on kenttähenkilölle optimoitu helppokäyttöinen digitaalinen mitta- ja dokumentointityökalu. Fieldsight GEO opastaa käyttäjää tekemään automaattista laadunvalvontaa huomioiden mittausnäytteen välimatkat, navigoinnin, tontinrajat ja vaadittavat suojaukset. Varmista työn laatu reaaliajassa avo-ojamittauksella ja säästä aikaa automaattisella dokumentoinnilla. Tuotteemme on ainoa paikannusratkaisu, joka tukee kaapeliaurausta, nopeuttaen prosessia merkittävästi.

Palvelun hinta maaurakoitsijalle alkaen

600

€ / kk

Käännä minut →

Tilaa NYT

- Fieldsight GEO
- Fieldsight GEO -syvyyskahva
- Mittaussauva
- RTK-lisenssi
- Tuotesalkku
- Tuotetuki

Palveluun sisältyy

Tuotetiedot

- Reaaliaikaseurantaliittymä
- Verkkotietoformaatit
- GEO-Rajapintaintegraatiot
- Uudet GEO-konversiot
- 360 ° valokuvaus
- Auramekaniikkasuunnittelu
- Aurauskit

Lisäpalvelut

Fieldsight GEO mahdollistaa verkonrakennuksen laadunvarmistuksen uusituin keinoin, kun työnaikainen kaapelien paikkatieto ja syvyystieto voidaan mitata avo-ojasta, täyttäen tarkkoja Carunan ja viranomaisen (mm. Traficom) vaatimuksia.

 

Helppokäyttöinen tuote auttaa työntekijää aikaansaamaan parempaa laatua, kun työn eteneminen sekä sisältö voidaan dokumentoida reaaliajassa. Kustannustehokas ja tarkka ratkaisu mahdollistaa kokonaisprosessin merkittävän parantamisen ja nopeuttamisen tuoden kustannussäästöjä läpi toimitusketjun.

 

Jukka Haakana – Laatupäällikkö, omaisuudenhallinta, Caruna

HAE MUKAAN “EARLY ADOPTER”-OHJELMAAN

Lähetä alustava hakemus rajattuun “Early Adopter”-ohjelmaan. Ohjelmaan mukaan lähtevien riski on pieni, sillä palvelu on osallistujille edullinen ja tuotetta voidaan vielä optimoida osallistujien tarpeiden mukaan. Tuotesaatavuus on rajattu, joten priorisoimme valinnoissamme “Early Adopter”-ohjelmaan osallistuvia verkonomistajia ja pääurakoitsijoita.

    Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja me emme hyväksy roskapostia. Emme koskaan myy, vuokraa, tai anna tietojasi eteenpäin.

    MENOSSA MUKANA | FIELDSIGHT GEO